1350 din umesto 3000 din za kompletan oftalmološki pregled u oftalmološkoj ordinaciji Stankov. Pregled očnog dna, pritisak refrakcija i dioptriju sa 55% popusta. Mislite na Vaš vid!

Cena:
1.350 din
Ponuda je istekla

Vrednost:
3.000 din
Popust:
55%
Ušteda:
1.650 din


Facebook Twitter E-mail
Napomene
  • Kupon važi za jednu osobu
  • Kupon možete iskoristiti tek po isteku ponude od 14.06.-31.07.2012.
  • Možete kupiti najviše dva kupona, jedan za sebe i jedan na poklon
  • Ponuda uključuje kompletan oftalmološki pregled
  • Ponuda važi za decu i za odrasle
  • Radno vreme: pon-pet 08-20h  sub 08-14h
  • Obavezno je zakazivanje par dana unapred na +381.11.324.3306
  • Rok iskoristivosti kupona 31.07.2012.

 

Kontakt

Oftalmologija Stankov

Adresa:
Terazije 45/IV, Beograd

Telefon:
+381 11 324 33 06

http://www.stankovbolnica.com

Mnogo vremena provedenog za kompjuterom na poslu, a još i malo rada od kuće... Pa onda malo razonode sa prijateljima na Facebooku, serija koja se obavezno prati, a za uspavljivanje najbolji je svakako neki laganica film. I sve to malo po malo neminovno ostavlja trag na Vaš vid, a Vaše ponašanje oponašaju i Vaša deca ne skidajući se sa raznih igrica na kompu ili crtaća ispred TV Ultra. Prekontrolišite svoj vid i vid svoje dece u specijalističkoj ordinaciji Stankov - pregledajte, očno dno, izmerite pritisak oka i prekontrolišite dioptriju i to sve sa 55% popusta.

Komentari(0)

Specijalna oftalmološka bolnica STANKOV OFTALMOLOGIJA, počela je sa radom 2000 godine kao Specijalistička oftalmološka ordinacija STANKOV, koja je brojala četiri zaposlena, na čelu sa Prof. dr Brankom STANKOV, baveći se pretežno oftalmološkim problemima kod dece. 

Postepenim jačanjem zaintresovanih pacijenata za opšte oftalmološke usluge i dodatne specijalističke delatnosti, dolazi do postepenog proširenja zaposlenih i uvođenje novih sistema u poslovanju STANKOV OFTALMOLOGIJE. 

Danas STANKOV OFTALMOLOGIJA obuhvatra tim dvadeset pet članova koji uspešno ulaze u koštac sa svim oftalmološkim problemima (kontaktoloija, strabologija, katarakta,ablacija,vitrektomoija i drugo).

Poliklinički deo nalazi se na Terazijama gde se mogu uraditi sve vrste oftalmoloških pregleda, kod dece i odraslih koji obuhvataju predele prednjeg i zadnjeg segmenta oka.

U stacionarnom delu se nalazi moderan hiruški blok i stacionar za brzi i pažljivi oporavak oprerisanih pacijenata. 

Veliko iskustvo,najmodernija oprema i upotreba najpoznatijih brendova u svetu oftalmologije garant su velike uspešnosti rešavanja svih oftalmoloških problema.

Prekontrolišite svoje oči i sačuvajte svoj vid!

Oftalmologija Stankov
Terazije 45/IV, Beograd
Tel: 011 324 33 06

http://www.stankovbolnica.com

Šta znači ponuda sa oznakom 

Ponuda sa oznakom "PADAJU CENE" podrazumeva ponudu sa dodatnim popustima!

Što više ljudi kupi određenu ponudu sa oznakom "PADAJU CENE" popust se povećava, a samim tim smanjuje krajnja cena proizvoda ili usluge. 

 POPUSTOMETAR označava trenutno stanje dostignutog popusta za određenu ponudu. 

Za više informacija klikni ovde.